::: Dinámicas para tutoría :::
Educación en el conflicto, en los niveles personal, de aula, de centro educativo, y de la comunidad
Yolanda JB - http://www.educarueca.org / Lunes 19 de junio de 2017
   ::
 

1.EN CATALÀ / 2.EN CASTELLANO

Benvolgudes, benvolguts

De l’11 al 15 de Juliol, l’Escola de Cultura de Pau, junt amb altres 5 institucions educatives europees oferiran una formació-pilot a la Comunitat de l’Arca (un poble emblemàtic pel moviment noviolent a França) sobre educació en el conflicte, en els nivells personal, d’aula, de centre educatiu, i de la comunitat. El curs va adreçat a professorat amb o sense experiència educativa, així que l’encontre tindrà el valor afegit de ser un espai per compartir experiències amb educadors de diversos països europeus.

Es tracta d’una activitat que forma part d’un projecte europeu (Erasmus +), pel que la formació és en anglès. D’altra banda, gran part del cost del curs està cobert pel projecte: el curs és gratuït, el desplaçament està cobert fins a 275€/participant, i l’allotjament té un descompte de 275€/participant.

Trobareu més informació en els documents adjunts, així com la fitxa per demanar la inscripció al curs. Només tenim 3 places per a participants catalans o espanyols, així que si us animeu, dieu-ho ràpid! (les places es reservaran per ordre d’inscripció, sempre que es compleixi amb el perfil esperat).

Per a qualsevol dubte, o per a enviar la fitxa d’inscripció omplerta, contacteu la Cécile Barbeito: cecile.barbeito@uab.cat

Esperem que sigui del vostre interès

Cécile Barbeito Thonon

Programa d’Educacó per la Pau

Escola de Cultura de Pau

Estimadas, estimados

Del 11 al 15 de Julio, la Escuela de Cultura de Paz, junto con otras 5 instituciones educativas europeas ofrecerán una formación-piloto en la Comunidad del Arca (un pueblo emblemático por el movimiento noviolento en Francia) sobre educación en el conflicto, en los niveles personal, de aula, de centro educativo, y de la comunidad. El curso va dirigido a profesorado con o sin experiencia educativa, así que el encuentro tendrá el valor añadido de ser un espacio para compartir experiencias con educadores de varios países europeos.

Se trata de una actividad que forma parte de un proyecto europeo (Erasmus +), por lo que la formación es en inglés. Por otro lado, gran parte del coste del curso está cubierto por el proyecto: el curso es gratuito, el desplazamiento está cubierto hasta 275 €/participante, y el alojamiento tiene un descuento de 275 €/participante.

Encontrareis más información en los documentos adjuntos, así como la ficha para pedir la inscripción al curso. Sólo tenemos 3 plazas para participantes catalanes o españoles, así que si te animas, dínoslo rápido! (Las plazas se reservarán por orden de inscripción, siempre que se cumpla con el perfil esperado).

Para cualquier duda, o para enviar la ficha de inscripción cumplimentada, contacta Cécile Barbeito: cecile.barbeito@uab.cat

Esperamos que sea de vuestro interés.

Cécile Barbeito Thonon

Programa de Educación para la Paz

Escuela de Cultura de PazEsqueleto "epc_3c" para SPIP distribuido por ColeWebs.org | Diseño: joseluis | Copyleft